Kontakt

PMP Synskirurgi, spesialist i øyesykdommer

Kontakt­informasjon og generelle henvendelser

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt. Du kan kontakte oss på hovednummer eller e-post, eller direkte med våre spesialister som du finner kontaktinformasjon til her.

Adresse:

Kongsgata 10, Handelens Hus
4005 Stavanger

Telefon:

Dr. Petter Montagu-Pettersen

Lege, spesialist i øyesykdommer

E-post: petter@pmp-synskirurgi.no

Telefon:  976 58 664

Stian Henningsen

Autorisert optometrist

E-post: stian@pmp-synskirurgi.no

Telefon:  976 58 664

Finn ut om du kan behandles

Bestill en konsultasjon

Dersom du ønsker å sjekke om du kan bli behandlet med øyelaser anbefaler vi at du bestiller en konsultasjon. Da går vi gjennom en grundig undersøkelse hvor vi fastsetter om du er egnet til å få behandling, samt prater om fremgangsmåte, praktisk info – og alt annet du måtte lure på. Prisen på undersøkelsen refunderes dersom du velger å bli laseroperert hos oss.
Informasjonen som legges inn i skjema blir brukt for å komme i kontakt med deg, og vil ikke bli brukt i forbindelse med markedsføring eller gitt videre til noen tredjeparter. Informasjonen lagres internt på nettside, og i vår e-post klient på ubestemt tid. Ta kontakt om du ønsker informasjonen slettet. Les gjerne mer i vår personvernerklæring.

Priser generelt:

Forundersøkelse for laseroperasjon:

kr. 950,-

Refunderes dersom du velger å bli laseroperert hos oss

Alminnelig øyelegekonsultasjon:

kr. 950,-
Korte kontroller:

kr. 750,-

Presbyond Alderstilpasset LASIK (for 45 år +):

kr. 47 900,-

Forundersøkelse og etterkontroller er inklusive. 

Femto Second Lasik, Carl Zeiss FemtoLASIK (for 18-45 år):

kr. 38 900,-

Forundersøkelse og etterkontroller er inklusive. 

Femto Second LASIK når astigmatisme (Hornhinneskjevhet) er -3Dpt eller mer og behandling må utføres i 2 omganger:

kr. 47 900,-

Forundersøkelse og etterkontroller er inklusive.

Betaling:

Hos oss kan du betale med

Finansiering

PMP Synskirurgi har finansieringsavtale med Svea Finans. Du kan enkelt søke om finansiering til din øyelaser behandling ved å trykke på knappen under som tar deg til en enkel online søknad. Kontakt gjerne rachel@pmp-synskirurgi.no dersom du har noen spørsmål angående dette.

Har du tidligere begynt på en søknad kan du finne den igjen her.

Vi har mange fornøyde kunder!

Dette er den ALLER beste investeringen jeg noen gang har gjort. Endelig et brillefritt og duggfritt liv. Og det aller beste er det hyggelige personalet. Det er HELT smertefritt og raskt utført. ANGRER IKKE EN DAG. Fornøyd kunde.
Anne K Egeland

Har brukt kontaktliser i 31 år. Fikk problemer og ubehag av lang linsebruk. Ble anbefalt av optiker å kontakte øyelege for optiker fikk ikke opp visus på meg. Valgte PMP Synskirurgi for jeg har lest masse positiv omtale av dem. Har vært veldig nærsynt. Med linsestryrke på – 7 og -9  så var jeg helt avhengig av linser. Nå har jeg blitt operert med stor suksess. Riktignok med et par touchuper i ettertid grunnet mitt dårlige syn. Ser nå godt på alle avstander. Et veldig profft team som jobber der.
Jan Audun Gjermundsen

Beste jeg har gjort i hele mitt liv. Kan anbefales.
Nina Eia

Profesjonellt, trygt og mennesklig utført laseroperasjon, som kan anbefales på det varmeste.
Anne-May Waage

Helt topp, to år siden jeg tok denne laseroperasjonen, ingen bivirkninger.
Olav Li

Hadde et kort inngrep og noen påfølgende timer med hvile her inne i dag, så nå er 50års bruk av briller og linser historie – takk for flott opplevelse.
Rolf Kenneth Svensen

I had the Presbyond Blended Vision treatment in May 2016. I confess I would never have gone for a consultation if I hadn’t been recommended by two friends who had perfect results using PMP. My results were also perfect – I now have better than 20/20 vision and don’t need reading glasses or contacts! I can’t describe how life changing this procedure is after living with myopia and a bad astigmatism. For people who are sceptic about the number of positive reviews here, I rekon that these reflect the professionalism of Petter and his team and the fact that they use the latest technology. I would recommend anyone who’s interested to go for a consultation… the worst that can happen is that you’ll get a good eye checkup. Then it’s just to find the courage (and the money) to do the right thing… and I can tell you from my experience that it was worth every kroner.
Joe McClounnan

Det er helt fantastisk, etter 40 år med briller, kontaktlinser er dette nå historie. 9.sept tok jeg laser og det kan virkelig anbefales.
Karen Ulland Godeseth

Fantastiske folk så gjør ein kjempejobb!
Grethe Høien

Bare et ord beskriver dette: MAGISK…
Fantastisk personal som informerer godt og får en til å føle seg trygg og godt ivaretatt. Anbefales på det sterkeste. Tusen takk pmp for hauke blikket mitt( uten linser/briller)
Beate Van Der Meijs

Absolutt til å anbefale kjempefornøyd hele familien Jelsa.
Tone Jelsa Frøiland

Kjempe fornøyd!
Anne K Egeland

Nå er det 1 døgn siden jeg gikk inn dørene hos PMP med minus 7, skjeve hornhinner og i tillegg hadde jeg alderstillegget slik at jeg ikke så noe på nært hold. Nå ser jeg godt både på nært og fjernt og har ingen problemer eller smerter med øynene… fantastisk!!!
Frank Bertelsen

Jeg er bare sååå fornøyd!!
Gunn Tajet Kleppe

Behandling i særklasse. 2 personer som virkelig vet hvordan å behandle mennesker. Trygt, informativt, behagelig og god atmosfære. Jeg følte meg velkommen og ivaretattfra første sekund. Anbefales på det varmeste. Tusen takk for et nytt syn på verden.
Arild D. Andersen

Dette er en seriøs øyelege. Min operasjon for 3 år siden har vært helt uten komplikasjoner. Og jeg har redusert migreneanfallene mine. Kontaktliser og briller stimulerer muskler i hodet/ansikt/rundt øynene som kan trigge migreneanfall.
Charlotte Haahr

Torsdag 15.09.2016 var jeg hos PMP og tok laser. Etter over 34 år av min 40 år har jeg brukt linser/briller. Da min opptiker sa jeg ikke kunne ta laser, så tenkte jeg ikke mer over dette. Da så jeg å en anonnse på Facebook fra PMP om dette. Jeg sendte mail og fikk svar fort om jeg ville komme på undersøkelse og de hadde behandlet mange som hadde fått svar nei før. Så tirsdag 13.09.2016 kjørte jeg inn og tok en test. Det var nok til og ta operasjon, så de ville gjør det 2 dager etterpå. I dag 16.09.2016 sitter jeg med solbriller på inne og venner meg til at jeg har et normalt syn. Ser frem til mange år uten hjelpemidler. Tusen takk. Livet blir forandret nå.
Ronny Nilsen

I dag 26.9.2016 tok jeg laser mot aldersyn og det kan anbefales. Fantastisk personal og service. Skriver denne anmeldelse på mobil nå UTEN briller. Klar for en arbeidsdag i morgen foran dataskjerm uten briller!
Siv Aakre Slettebø

Har vært på to ukers kontroll i dag. Er veldig fornøyd. Kan anbefales på det sterkeste. Fantastiske de som jobber der. Takk for god service!
Randi Eline Pedersen Aklestad

Det var helt fantastisk. Kjempegod service og jeg følte meg helt trygg. herlig å bli kvitt brillene. Terningkast 6.
Torunn K. Evje

Har hatt briller, linser og lesebriller i 51 år. Det er helt utrolig at jeg som hadde minus 9,5 nå kan se på alle avstander. Tusen takk PMP dere har utført en fantastisk god jobb og er evig takknemlig.
Hans Winkels

Fantastisk service. Ser frem til en hverdag uten briller og med godt syn. Anbefales.
Torbjørn Madland

En fin opplevelse. Kan trygt anbefales.
Gro Nørbech Røstad

Call Now Button

Pin It on Pinterest