Varig og sikker behandling av din synsfeil

Varig og sikker behandling av din synsfeil

Dr Petter Montagu-Pettersen, Legespesialist i øyesykdommer.

Briller og kontaktlinser har i mange år vært eneste mulighet for å korrigere synsfeil som nærsynthet, langsynthet, hornhinneskjevhet og alderssyn.
På fagspråket kalles disse synsfeilene for myopi (nærsynthet), hyperopi (langsynthet), astigmatisme (hornhinneskjevhet) og presbyopi (alderssyn).

Om lag 25 år er gått siden laserbehandling for synsfeil ble lansert som et mulig alternativ. Teknologien har utviklet mye på disse årene og laserbehandlinger for synsfeil er ikke lenger eksperimentell, men en fullt utviklet, trygg og nøyaktig prosedyre med fantastiske og varige resultater.

Vi kan tilby sikker og smertefri behandling for de aller fleste synsfeil som kan korrigeres med briller eller kontaktlinser.

Bestill time for en uforpliktende undersøkelse på post@pmp-synskirurgi.no

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Andre aktuelle saker

Vi holder åpent i Korona-tider

Vi holder åpent i Korona-tider

Velkommen til PMP Synskirurgi. Vi har åpent og tar i mot deg på en trygg og sikker måte i våre lokaler i Stavanger Sentrum. Vi utfører trygg og langvarig laserbehandling for nærsynthet, langsynthet, hornhinneskjevhet og alderssyn med dagens mest avanserte maskiner. Ta...

En hverdag uten briller

En hverdag uten briller

De fleste som må bruke briller eller kontaktlinser for å se godt ville nok ønsket at de kunne se normalt uten synshjelpemidler. Dette er i dag mulig for de aller fleste.Hvorfor får ikke alle med behov for briller eller kontaktlinser øynene sine ordnet da? Det er flere...

Dine øyne er et vindu til din helse

Dine øyne er et vindu til din helse

En scan med Optos Optomap Daytona Plus avdekker fire ganger mer enn et tradisjonelt netthinnekamera og viser nesten hele netthinnen i ett bilde.I 1990 mistet bare fem år gamle Leif Anderson synet på det ene øyet grunnet en netthinneløsning som ikke ble oppdaget i...

Dette er våre ansatte:

Vi tar deg godt imot og sørger for trygg og behagelig behandling

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Telefon:  976 58 664
Epost:  post@pmp-synskirurgi.no

Dr. Petter Montagu-Pettersen

Doctor, specialist in eye diseases

Email: petter@pmp-synskirurgi.no

Phone:  +47 976 58 664

Anne Paust-Andersen

Stian Henningsen

Autorisert optometrist

E-post: stian@pmp-synskirurgi.no

Telefon:  976 58 664

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This