Trygg øyelaserbehandling i Stavanger for alle aldersgrupper og de fleste synsfeil

Av: Dr Petter Montagu-Pettersen, Legespesialist i øyesykdommer

Trygg øyelaserbehandling i Stavanger for alle aldersgrupper og de fleste synsfeil

PMP Synskirurgi med Dr Petter Montagu-Pettersen, spesialist i øyesykdommer har nå drevet øyeklinikk med primærfokus på synskorrigerende operasjoner i tre år. Vi har på denne tiden rukket å operere flere tusen pasienter fra både inn og utland og i alderen fra 18 til 80 år.

For aldersgruppen 18 til 45 år behandles begge øyne til «0» med Femto Second LASIK

For aldersgruppen ca. 50 år og oppover opereres det dominante øyet til null og det andre øyet lager vi lett nærsynt for at du skal slippe å bruke lesebriller. Du får da utmerket syn på alle avstander. Denne metoden kalles Presbyond Laser Blended Vision.

Vi behandler nærsynte opp til -15 D, langsynte opp til +8 D og hornhinneskjevhet opp til -6 D. Forutsatt at vi har en normal tykkelse i hornhinne til å jobbe med. Ved store brillestyrker deler vi behandlingen opp i flere mindre behandlingsfraksjoner på samme operasjonsdag. Dette kalles fraksjonert behandling og gjør det mulig å behandle store hornhinneskjevheter og store langsyntheter på en trygg og nøyaktig måte. Med denne metoden kan vi ofte hjelpe mennesker som har blitt avvist fra andre klinikker.

Selve behandlingen tar i underkant av ett minutt per øye, men du blir værende på klinikken vår i 3 timer for å hvile etter behandlingen. Du kan kjøre bil og gå på jobb dagen etter.

Før behandlingen trenger vi ca. en klokketime for å undersøke og måle øynene dine nøyaktig, samt å planlegge behandlingen i detalj. Dette gjøres sammen med deg og du får selv se hvordan resultatet bli gjennom en simulator.

Behandlingen er smertefri og du kan ikke bli blind. Du får garantert bra syn etter endt behandling.

Etter behandlingsdagen kaller vi deg inn til rutinekontroll etter to uker og etter 3 måneder. Trenger du flere kontroller, så ordner vi det uten at det koster deg ekstra. Om det sulle være nødvendig å etterjustere ett eller begge øyne etter behandlingen, så er også dette inklusive i prisen og vil som vanlig skje etter 6-8 uker etter primærbehandling.

Du har 10 års rebehandlingsgaranti på alle behandlinger hos oss.

Alle forundersøkelser, behandlinger og etterkontroller blir gjennomført av Dr Petter Montagu-Pettersen som er legespesialist i øyesykdommer og øyekirurgi og har lang erfaring med øyelaserbehandling.

Presbyond LBV 46.900,- For begge øyne inklusive alle undersøkelser, øyedråper, forsikring og 10 års rebehandlingsgaranti.
FS LASIK 37.900,- For begge øyne inklusive alle undersøkelser, øyedråper, forsikring og 10 års rebehandlingsgaranti.
Fraksjonert laserbehandling for unormalt store brillestyrker 46.900,- inklusive alle undersøkelser, øyedråper, forsikring og 10 års rebehandlingsgaranti.
Behandlingseffekt varer livet ut.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende forundersøkelse:
post@pmp-synskirurgi.no
anne@pmp-synskirurgi.no
petter@pmp-synskirurgi.no

tel 976 58 664

Andre aktuelle saker

Vi holder åpent i Korona-tider

Vi holder åpent i Korona-tider

Velkommen til PMP Synskirurgi. Vi har åpent og tar i mot deg på en trygg og sikker måte i våre lokaler i Stavanger Sentrum. Vi utfører trygg og langvarig laserbehandling for nærsynthet, langsynthet, hornhinneskjevhet og alderssyn med dagens mest avanserte maskiner. Ta...

En hverdag uten briller

En hverdag uten briller

De fleste som må bruke briller eller kontaktlinser for å se godt ville nok ønsket at de kunne se normalt uten synshjelpemidler. Dette er i dag mulig for de aller fleste.Hvorfor får ikke alle med behov for briller eller kontaktlinser øynene sine ordnet da? Det er flere...

Dine øyne er et vindu til din helse

Dine øyne er et vindu til din helse

En scan med Optos Optomap Daytona Plus avdekker fire ganger mer enn et tradisjonelt netthinnekamera og viser nesten hele netthinnen i ett bilde.I 1990 mistet bare fem år gamle Leif Anderson synet på det ene øyet grunnet en netthinneløsning som ikke ble oppdaget i...

Dette er våre ansatte:

Vi tar deg godt imot og sørger for trygg og behagelig behandling

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Telefon:  976 58 664
Epost:  post@pmp-synskirurgi.no

Dr. Petter Montagu-Pettersen

Lege, spesialist i øyesykdommer

E-post: petter@pmp-synskirurgi.no

Telefon:  976 58 664

Anne Paust-Andersen

Off. godkj. sykepleier

E-post: anne@pmp-synskirurgi.no

Telefon:  976 58 664

Stian Henningsen

Autorisert optometrist

E-post: stian@pmp-synskirurgi.no

Telefon:  976 58 664

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This