Trygg og nøyaktig synskirurgi for langsynthet, nærsynthet, hornhinneskjevhet og alderssyn

Trygg og nøyaktig synskirurgi for langsynthet, nærsynthet, hornhinneskjevhet og alderssyn

Mange velger bort briller, progressive briller, lesebriller og kontaktlinser ved å få utført moderne, trygg og nøyaktig laserbehandling av sin synsfeil.

Bestill gjerne time for en grundig forundersøkelse du også. Mest sannsynlig, så kan vi hjelpe deg til å få et langt bedre syn enn du har i dag.

Både forundersøkelse, behandling og etterkontroller utføres av Dr Petter Montagu-Pettersen, lege og spesialist i øyesykdommer og eier av klinikken.

Trygghet
PMP Synskirurgi åpnet dørene i Stavanger i mars 2014 og har til nå operert over 3000 pasienter. Vi har ikke opplevd skader. Våre pasienter er gjennomgående fornøyd med behandlingen og en stor andel av våre nye pasienter kommer til oss fordi våre pasienter anbefaler oss. Dr Montagu-Pettersen har lang erfaring med synskirurgi.

Nøyaktig
Ingen av våre pasienter anses som ferdigbehandlet før synet er optimalt og minst like bra som synet måles med beste brillekorreksjon. Vi korrigerer nærsynthet opp til -15, langsynthet til +8 og hornhinneskjevhet til -6. Vi korrigerer også alderssyn, Presbyopi, med laser. Dette er vi alene om å tilby i Skandinavia. Våre konkurrenter tilbyr alderssynskorreksjon med linseimplantat, mens vi tilbyr et meget trygt alternativ som er langt mindre invasivt enn linsebytte.

Rettferdig pris
Utstyret vi bruker til synskirurgi er meget kostbart i både innkjøp og drift og krever hyppig service av spesialister fra utstyrsleverandørene våre, men selv om vi har beste og nyeste utstyr på markedet, så har vi meget konkurransedyktige priser. Våre pasienter får ingen overraskende ekstrakostnader om man i etterkant må gjøre justeringer eller flere kontroller da dette er inkludert i operasjonshonoraret.

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Andre aktuelle saker

Vi holder åpent i Korona-tider

Vi holder åpent i Korona-tider

Velkommen til PMP Synskirurgi. Vi har åpent og tar i mot deg på en trygg og sikker måte i våre lokaler i Stavanger Sentrum. Vi utfører trygg og langvarig laserbehandling for nærsynthet, langsynthet, hornhinneskjevhet og alderssyn med dagens mest avanserte maskiner. Ta...

En hverdag uten briller

En hverdag uten briller

De fleste som må bruke briller eller kontaktlinser for å se godt ville nok ønsket at de kunne se normalt uten synshjelpemidler. Dette er i dag mulig for de aller fleste.Hvorfor får ikke alle med behov for briller eller kontaktlinser øynene sine ordnet da? Det er flere...

Dine øyne er et vindu til din helse

Dine øyne er et vindu til din helse

En scan med Optos Optomap Daytona Plus avdekker fire ganger mer enn et tradisjonelt netthinnekamera og viser nesten hele netthinnen i ett bilde.I 1990 mistet bare fem år gamle Leif Anderson synet på det ene øyet grunnet en netthinneløsning som ikke ble oppdaget i...

Dette er våre ansatte:

Vi tar deg godt imot og sørger for trygg og behagelig behandling

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Telefon:  976 58 664
Epost:  post@pmp-synskirurgi.no

Dr. Petter Montagu-Pettersen

Doctor, specialist in eye diseases

Email: petter@pmp-synskirurgi.no

Phone:  +47 976 58 664

Anne Paust-Andersen

Stian Henningsen

Autorisert optometrist

E-post: stian@pmp-synskirurgi.no

Telefon:  976 58 664

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This