Laserbehandling av store synsfeil

Laserbehandling av store synsfeil

Med dagens medisinsktekniske utstyr er det fullt mulig å korrigere store synsfeil såvel som vanlige synsfeil. I mange tilfeller kan en laserbehandling i disse tilfellene gi betydelig bedre synsevne enn man klarer å få til med briller eller kontaktlinser. Vi har behandlet nærsynte øyne helt opp til -18 med flott resultat. Høyere brillestyrke enn dette forekommer meget sjeldent. Videre tilbyr vi også FS LASIK behandling for store langsyntheter opp mot +8 og hornhinneskjevhet opp til -6.

Metoden vi har utviklet for disse spesielle behandlingene ar jeg valgt å kalle fraksjonert laserbehandling. Laserbehandling av store styrker blir langt mer nøyaktig når man deler opp behandlingen i flere behandlingsfraksjoner. Vi kan normalt utføre hele behandlingen på samme dag, men det trengs som regel en liten etterkorreksjon etter 3-6 måneder. På denne måten kan vi behandle en hel del synsfeil som har blitt avist andre sted.

Har du en stor brillestyrke du ønsker å bli kvitt? Har du blitt avvist andre steder? Det er meget mulig det lar seg gjøre selv om du tidligere har blitt fortalt at det ikke lar seg gjøre.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 976 58 664 eller mail post@pmp-synskirurgi.no eller petter@pmp-synskirurgi.no for en uforpliktende forundersøkelse.

Prisen for fraksjonert laserbehandling er totalt 46.900,- for begge øyne inklusive forundersøkelse, øyendråper, oppfølgingskontroller og 10 års rebehandlingsgaranti.

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Andre aktuelle saker

Vi holder åpent i Korona-tider

Vi holder åpent i Korona-tider

Velkommen til PMP Synskirurgi. Vi har åpent og tar i mot deg på en trygg og sikker måte i våre lokaler i Stavanger Sentrum. Vi utfører trygg og langvarig laserbehandling for nærsynthet, langsynthet, hornhinneskjevhet og alderssyn med dagens mest avanserte maskiner. Ta...

En hverdag uten briller

En hverdag uten briller

De fleste som må bruke briller eller kontaktlinser for å se godt ville nok ønsket at de kunne se normalt uten synshjelpemidler. Dette er i dag mulig for de aller fleste.Hvorfor får ikke alle med behov for briller eller kontaktlinser øynene sine ordnet da? Det er flere...

Dine øyne er et vindu til din helse

Dine øyne er et vindu til din helse

En scan med Optos Optomap Daytona Plus avdekker fire ganger mer enn et tradisjonelt netthinnekamera og viser nesten hele netthinnen i ett bilde.I 1990 mistet bare fem år gamle Leif Anderson synet på det ene øyet grunnet en netthinneløsning som ikke ble oppdaget i...

Dette er våre ansatte:

Vi tar deg godt imot og sørger for trygg og behagelig behandling

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Telefon:  976 58 664
Epost:  post@pmp-synskirurgi.no

Dr. Petter Montagu-Pettersen

Doctor, specialist in eye diseases

Email: petter@pmp-synskirurgi.no

Phone:  +47 976 58 664

Anne Paust-Andersen

Stian Henningsen

Autorisert optometrist

E-post: stian@pmp-synskirurgi.no

Telefon:  976 58 664

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This