En hverdag uten briller

Av: Dr Petter Montagu-Pettersen, Legespesialist i øyesykdommer

En hverdag uten briller

Dr Petter Montagu-Pettersen, Legespesialist i øyesykdommer.

De fleste som må bruke briller eller kontaktlinser for å se godt ville nok ønske at de kunne se normalt uten synshjelpemidler. Dette er i dag mulig for de aller fleste. Hvorfor får ikke alle med behov for briller eller kontaktlinser øynene sine ordnet da? Det er flere mulige svar på dette spørsmålet og kanskje en kombinasjon av flere er treffende for de fleste. Sikkerhet, presisjon, varighet og pris er nok vanlige spørsmål mange stiller seg.

Trygg behandling
Moderne laserbehandlinger er meget trygge. Det er ingen reell fare for å bli blind eller å få alvorlige synssvekkende skader i forbindelse med laserbehandlinger i dag. Statistikk viser at forekomsten av alvorlige skader er fraværende selv om det på årsbasis behandles mange tusen mennesker bare her i Norge.

Presis behandling
Normalt sett trenger man kun en behandling for å få et varig godt syn uten briller eller kontaktlinser, men i noen tilfeller hvor brillestyrkene er store, så må man påregne en etterjustering noen måneder etter behandling før man er ferdigbehandlet. Dette er inkludert i operasjonshonoraret. Vi anser ikke jobben som ferdig før synet er optimalt.

Varig behandling
Vi planlegger alle våre behandlinger slik at de gir livslangt godt syn. Vi gir alle pasienter 10 års behandlingsgaranti. Vi ser av 10 års statistikken at færre enn 0,25% av våre behandlede pasienter opplever å trenge ny synskorreksjon.

Prisgunstig behandling og rentefri nedbetalingsordning.
PMP Synskirurgi har ingen lavpristilbud eller billigvarianter av behandlinger, men tilbyr gunstig pris på høyeste nivå av både maskinpark, undersøkelse og oppfølging. Alle pasientene blir forundersøkt, operert og kontrollert i etterkant av samme erfarne øyelege Dr Petter Montagu-Pettersen. Alle behandlinger gjennomføres med den nyeste Eximerlaser fra Carl Zeiss Jena: Zess MEL 90 og Femtosecondlaser Ziemer LDV Crystal line. Vi har rentefri nedbetalingsordning gjennom Cresco finans.

Behandlinger
FS LASIK: For alle synsfeil fra 18 år til ca 40 år 35.800,-
FS Presbyond LBV for alle synsfeil, men med aldersynskorreksjon. For aldersgruppen 50 år og oppover 42.800,-
For aldersgruppen 40 til 50 gjør vi normalt en variant av Presbyond LBV vi kaller Presbylight for 38.800,-
Honoraret inkluderer forundersøkelse, behandling av begge øyne, etterkontroller, rebehandlingsgaranti i 10 år samt alle øyedråper.

Uforpliktende forundersøkelse
Du er hjertelig velkommen til en uforpliktende forundersøkelse hos oss. Ta kontakt på mail: post@pmp-synskirurgi.no

Vi har ledig kapasitet før sommeren.

Andre aktuelle saker

Tre fulle esker med brukte briller er på vei til den tredje verden

PMP Synskirurgi har i en årrekke samarbeidet med hjelpeorganisasjonen «Vision for all», slik at brillene til pasientene våre, som ikke lenger trenger dem, kan komme til nytte for andre som ikke har råd til å kjøpe briller. Tre fulle esker med brukte briller er på vei...

Trygg og nøyaktig laserkorreksjon av synsfeil

Trygg og nøyaktig laserkorreksjon av synsfeil Ønsker du en brille eller kontaktlinsefri hverdag? Moderne laserkorreksjon av synsfeil som nærsynthet, hornhinneskjevhet, langsynthet og alderslangsynthet kan nå behandles trygt og effektivt. Du kan...

Dette er våre ansatte:

Vi tar deg godt imot og sørger for trygg og behagelig behandling

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Telefon:  976 58 664
Epost:  post@pmp-synskirurgi.no

Dr. Petter Montagu-Pettersen

Lege, spesialist i øyesykdommer

E-post: petter@pmp-synskirurgi.no

Telefon:  976 58 664

Anne Paust-Andersen

Off. godkj. sykepleier

E-post: anne@pmp-synskirurgi.no

Telefon:  976 58 664

PMP SYNSKIRURGI

Laserbehandling for nærsynthet, langsynthet, hornhinneskjevhet og alderssyn ( myopi, hyperopi, astigmatisme og presbyopi). Et reelt alternativ til briller eller kontaktlinser med øyelaser

KONTAKT OSS

PMP Synskirurgi

Kongsgata 10, 4005 Stavanger

PMP LASIK SURGERY

Laser treatment for nearsightedness, longsightedness, corneal bias and age vision (myopia, hyperopia, astigmatism and presbyopia). A genuine alternative to glasses or contact lenses with eye lasers.

GET IN TOUCH

PMP LASIK SURGERY

(PMP Synkirurgi)
Kongsgata 10,
4005 Stavanger
NORWAY

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This